Zastava Bosne i Hercegovine

AGENCIJA ZA SPREČAVANJE KORUPCIJE: Dostupna platforma za učenje na daljinu


Agencija za sprečavanje korupcije pustila je u rad novu platformu za učenje na daljinu, na kojoj je dostupna obuka “Etika i integritet”.

Polaznici navedene obuke kojima su kreirani korisnički nalozi do 31. decembra 2022. godine i koji su uspešno završili obuku, ali nisu preuzeli elektronski sertifikat, mogu to i sada da učine tako što će pristupiti platformi putem linka: edukacije2022.acas.rs. Nakon unosa parametara za pristup - korisničkog imena i lozinke, preuzimanje sertifikata se vrši izborom polja Sertifikat.

Polaznici kojima su kreirani korisnički nalozi nakon 1. januara 2023. godine, aplikaciji za učenje na daljinu pristupaju putem linka: edukacije.acas.rs i nastavljaju sa pohađanjem obuke u skladu sa dostavljenim uputstvom.

Koristimo ovu priliku da podsetimo sva javna preduzeća i druga pravna lica čiji je osnivač ili član Republika Srbija, autonomna pokrajina, jedinica lokalne samouprave ili gradska opština da je rok za sprovođenje prvog ciklusa obuke “Etika i integritet” 31. decembar 2023. godine.

Izvor: Vebsajt Agencije za sprečavanje korupcije, 21.02.2023.
Naslov: Redakcija