Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

POTPISAN MEMORANDUM O SARADNJI KANCELARIJE ZA EVROPSKE INTEGRACIJE I PRIVREDNE KOMORE SRBIJE U OBLASTI EVROPSKIH INTEGRACIJA


Kancelarija za evropske integracije i Privredna komora Srbije, radi jačanja koordinacije, praćenja i izveštavanja privrednika i šire javnosti o napretku u pregovorima o članstvu, potpisale su 26. januara 2016. godine Memorandum o saradnji u procesu pristupanja Srbije Evropskoj uniji.

Memorandum o saradnji u procesu evropskih integracija potpisali su Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije i Ksenija Milenković, v.d. direktora Kancelarije za evropske integracije.

Potpisivanju je prisustvovala ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije, Jadranka Joksimović i šefica Pregovaračkog tima za vođenje pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji, Tanja Miščević.

Memorandumom su predviđene zajedničke aktivnosti PKS i Kancelarije za evropske integracije, radi što efikasnije pripreme poslovne zajednice Srbije za buduće jedinstveno tržište Evropske unije.

Memorandum o saradnji možete da preuzmete ovde.

Izvor: Vebsajt Kancelarija za evropske integracije, 26.01.2016.
Naslov: Redakcija