Zastava Bosne i Hercegovine

UČEŠĆE KOMPANIJE PARAGRAF NA SAVETOVANJU IZ OBLASTI GRAĐANSKOG PRAVA KOJE SE ODRŽAVA NA JAHORINI U ORGANIZACIJI UDRUŽENJA SUDIJA REPUBLIKE SRPSKE


U toku je XIII Savetovanje iz oblasti građanskog prava koje organizuje Udruženje sudija Republike Srpske u saradnji sa Udruženjem sudija FBiH, Udruženjem sudija BiH, Centrima za edukaciju sudija i tužilaca u Republici Srpskoj i FBiH, Advokatskim komorama Srpske i FBiH i Pravosudnom komisijom Brčko Distrikta.

Paragraf kompanija već drugu godinu za redom je prisutna na ovom savetovanju gde je sa zadovoljstvom omogućila svim zainteresovanim učesnicima pristup bazi u promo periodu od mesec dana.

Kompanija Paragraf u Bosni i Hercegovini postoji od 2016. godine. Svojim klijentima obezbeđuje brz, siguran, tačan i ažuran pristup informacijama bitnim za uspešno i zakonito poslovanje u skladu sa propisima Bosne i Hercegovine. Inovativna online baza propisa Bosne i Hercegovine je osmišljena s ciljem da bude idealni saradnik korisnika na putu istraživanja zakona i drugih propisa Bosne i Hercegovine na svim nivoima.

U okviru savetovanja učesnicima su se danas obratili predsednik Upravnog odbora Udruženja sudija Republike Srpske Milenko Milekić, Predsednik visokog sudskog i tužilačkog saveta Milan Tegeltija, pomoćnik ministra pravde Srpske Slobodan Zec, direktor odela za ljudsku dimenziju misije OEBS Fermin Kordoba, direktor Centra za edukaciju sudija i tužilaca FBiH Arben Murtezić i direktor Centra za edukaciju sudija Srpske Tomislav Čavić.

Savetovanje koje se održava u hotelima "Termag" i "Vučko" na Jahorini, počelo je 23. a trajaće do 26. oktobra. Kao i ranijih godina, predavači su eminentni pravnici, sudije, profesori fakulteta i advokati iz Republike Srpske, FBiH i regiona.

Izvor: Redakcija, 25.10.2018.