Zastava Bosne i Hercegovine

KONKURS O raspodeli sredstava za sprovođenje programa unapređenja rada udruženja odgajivača stoke u APV ZA 2015. godinu: Rok za prijavu 25. septembar 2015. godine


Cilj Konkursa o raspodeli sredstava za sprovođenje programa unapređenja rada udruženja odgajivača stoke u autonomnoj pokrajini vojvodini za 2015. godinu jeste unapređenje rada udruženja odgajivača stoke u 2015. godini, čije se sedište nalazi na teritoriji AP Vojvodine.

Sufinansiranje i refundiranje dela troškova za unapređenje rada udruženja odgajivača stoke u 2015. godini, vrši se za: edukaciju, razne manifestacije, posete drugim udruženjima i razmene iskustava u oblasti stočarstva.

Takođe, podržavanje programskih aktivnosti udruženja ogledalo bi se u izradi propagandnih materijala, nabavci neophodne opreme za rad udruženja (kao što su: računar, digitalni fotoaparat, kamera, i dr.).

Ukupna sredstva koja se dodeljuju po ovom konkursu iznose 2.000.000 dinara.

Podnosioci prijava koji su u toku 2015. godine ostvarili pravo na bespovratna sredstva i zaključili ugovore po "Konkursu o raspodeli sredstava za sprovođenje Programa unapređenja rada udruženja odgajivača stoke u Autonomnoj pokrajini Vojvodini za 2015. godinu", nemaju pravo korišćenja sredstava po ovom konkursu.

Pravo konkurisanja imaju: udruženja građana koja se bave odgajivanjem stoke, pčela i živine čije se sedište nalazi na teritoriji AP Vojvodine.

Konkurs je otvoren zaključno sa 25. septembrom 2015. godine.

Prispele prijave razmatraće komisija koju obrazuje pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Konačnu odluku o dodeli sredstava donosi pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, na osnovu zapisnika komisije.

Preuzmite:

• Tekst konkursa ovde.

• Pravilnik ovde.

• Prijava ovde.

• Izveštaj ovde.

Izvor: Vebsajt Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, 25.08.2015.