Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

ODRŽANA XIX ZIMSKA ŠKOLA EVROPSKOG PRAVA: Razmatrane teme posvećene pregovorima o članstvu Srbije u EU, stranim investicijama i arbitražnom rešavanju investicionih sporova


U organizaciji Udruženja za evropsko pravo, na Zlatiboru je u periodu od 22. do 25. februara, devetnaesti put za redom, održana Zimska škola evropskog prava koja je i ovog puta privukla učesnike čije je interesovanje usmereno ka evropskom pravu i njegovim tekovinama.

Pored razmatranja o pregovorima o članstvu Srbije u EU, koja je praktično stalna tema ovog savetovanja, razmatrane su i aktuelnosti vezane za promene Ustava Republike Srbije, ali i privredne teme od kojih su posebno izdvojene strane investicije i arbitražno rešavanje investicionih sporova.

Među predavačima su, pored rukovodioca škole, akademika prof. dr Radovana Vukadinovića, učestvovali brojni stručnjaci iz zemlje i inostranstva, i to ugledni profesori, sudije i advokati.

Svi učesnici ovog skupa dobili su sertifikat o pohađanju Zimske škole evropskog prava, a kompanija Paragraf je i ovog puta bila pokrovitelj Škole.

Izvor: Redakcija, 25.02.2018.