Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

KONFERENCIJA POVODOM PROJEKTA "PRAVNA PODRŠKA PREGOVORIMA" 25. NOVEMBRA 2016. GODINE: Na konferenciji će biti predstavljeni ciljevi i aktivnosti projekta kroz koji EU pomaže Srbiji da poboljša usklađenost domaćeg zakonodavstva sa pravnim tekovinama EU, kao i sprovođenje pravnih akata, ali i da unapredi kapacitete relevantnih institucija za uspešno vođenje pristupnih pregovora


Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Savetodavni centar za evropska i pravna pitanja (Policy and Legal Advice Centre PLAC) organizuju konferenciju povodom početka realizacije projekta "Pravna podrška pregovorima" (PLAK II) u petak, 25. novembra 2016. godine, u 11 časova, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Kralja Milana 14, velika sala.

Na konferenciji će biti predstavljeni ciljevi i aktivnosti projekta kroz koji EU pomaže Srbiji da poboljša usklađenost domaćeg zakonodavstva sa pravnim tekovinama EU, kao i sprovođenje pravnih akata, ali i da unapredi kapacitete relevantnih institucija za uspešno vođenje pristupnih pregovora.

Učesnicima će se obratiti šef Pregovaračkog tima za vođenje pregovora o pristupanju Srbije EU Tanja Miščević, v. d. direktora Kancelarije za evropske integracije Ksenija Milenković, zamenik šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Oskar Benedikt i vođa PLAK projekta Mojca Grošelj.

Glavni korisnici projekta su Kancelarija za evropske integracije i Pregovarački tim za vođenje pregovora o pristupanju Srbije Evropskoj uniji, kao i resorna ministarstva i institucije zadužene za usklađivanje zakonodavstva u određenim oblastima.

Izvor: Vebsajt Vlade, 24.11.2016.
Naslov: Redakcija