Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

JAVNI POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA ZA PREDLAGANJE KANDIDATA IZ REDA CIVILNOG DRUŠTVA ZA ČLANSTVO U POSEBNOJ MEĐUMINISTARSKOJ RADNOJ GRUPI ZA IZRADU DRUGOG AKCIONOG PLANA I REALIZACIJU UČEŠĆA REPUBLIKE SRBIJE U INICIJATIVI PARTNERSTVO ZA OTVORENU UPRAVU: Rok za podnošenje prijava 3. decembar 2015. godine


Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave uputila je Javni poziv organizacijama civilnog društva za predlaganje kandidata iz reda civilnog društva za članstvo u Posebnoj međuministarskoj radnoj grupi za izradu drugog Akcionog plana i realizaciju učešća Republike Srbije u inicijativi Partnerstvo za otvorenu upravu.

Rok za podnošenje prijava je 3. decembar 2015. godine.

Prijave sa potrebnim prilozima, dostavlјaju se isklјučivo poštom na adresu:

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, Bulevar Mihajla Pupina 2, istočni ulaz, 11000 Beograd, sa napomenom: "Predlaganje kandidata iz reda civilnog društva za članstvo u Posebnoj međuministarskoj radnoj grupi za izradu akcionog plana i realizaciju učešća Republike Srbije u inicijativi Partnerstvo za otvorenu upravu – ne otvarati"

Tekst poziva možete preuzeti ovde.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, 23.11.2015.