Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O STEČAJU


Minstarstvo privrede raspisalo je javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama zakona o stečaju koja će se održati od 24. juna do 14 jula 2014. godine.

Prezentacije i rasprave o predloženom Nacrtu zakona o o izmenama i dopunama zakona o stečaju vodiće se na okruglim stolovima u gradovima Republike Srbije i to po sledećem rasporedu:

- Niš 25. jun 2014. godine (Regioni: Zaječar, Niš i Leskovac);

- Beograd, 26. jun 2014 godine, svodna rasprava.

- Novi Sad, 27. jun 2014. godine (Regioni: Novi Sad, Sremska Mitrovica, Subotica);

- Kragujevac, 30. jun 2014. godine (Regioni: Kragujevac, Kruševac, Kraljevo i Požarevac);

Ministarstvo poziva predstavnike državnih organa, sudova, javnih službi, stečajne upravnike, privredne subjekte, sindikate, stručnu javnost i druge zainteresovane učesnike da uzmu učećešće u javnoj raspravi i svoje sugestije i predloge dostavljaju Ministarstvu privrede na adresu:

Ministarstvo privrede

Kneza Miloša 20

11 000 Beograd,

ili elektronskim putem na e-mail adresu: stecaj@privreda.gov.rs.

Nacrt zakona sačinila je Radna grupa koju su činili predstavnici i to: Ministarstva privrede, Agencije za privatizaciju, Agencije za privredne registre, Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, Ministarstva finansija, Narodne banke Srbije, Ministarstva pravde, Vrhovnog kasacionog suda, Advokatske komore Srbije, Ministarstva odbrane, Ministarstva zdravlja, Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva kulture i informisanja, Ministarstva rudarstva i energetike, Privredne komore Srbije i Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Izvor: Vebsajt Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, 26.4.2014.