Zastava Bosne i Hercegovine

UREDBA O OBAVEZNOJ PROIZVODNJI I PROMETU HLEBA OD BRAŠNA "T-500": Ministarstvo trgovine poziva pekare da kupuju brašno po subvencionisanim cenama. Cena brašna iz robnih rezervi iznosi 33 dinara po kilogramu, uključujući PDV. Prijava traje do 31. maja 2022. godine


Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije pozvalo je proizvođače hleba na kupovinu brašna tipa "T-500" po subvencionisanim cenama.

Cena brašna iz robnih rezervi iznosi 33 dinara po kilogramu, uključujući PDV.

Nakon izvršene uplate sredstava, proizvođači hleba će dobiti pisani nalog za preuzimanje pšeničnog brašna T-500, koje će preuzimati u mlinovima, navodi se na sajtu Ministarstva.

Kako se navodi u oglasnoj dokumentaciji, uslov za kupovinu brašna po subvencionisanoj ceni je da su proizvođači hleba sa teritorije Republike Srbije, i da su u momentu donošenja Uredbe o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba od brašna "T-500" ("Sl. glasnik RS", br. 56/2022) bili registrovani za obavljanje pomenute delatnosti.

Zainteresovani za kupovinu brašna tipa "T-500" po subvencionisanim cenama iz robnih rezervi, mogu se prijaviti Ministarstvu tako što će popunjen i skeniran obrazac prijave poslati na adresu trgovina@mtt.gov.rs.

Prijava traje do 31. maja 2022. godine.

Više detalja možete videti u dokumentu u prilogu.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.

Izvor: Vebsajt eKapija, 21.05.2022.
Naslov: Redakcija