Zastava Bosne i Hercegovine

MENTOR ZA PRAVOSUDNI ISPIT ORGANIZUJE BESPLATAN PROLEĆNI CIKLUS PRIPREMA ZA PRAVOSUDNI: Nastava se odvija putem platforme ZOOM od 31. marta do 7. aprila 2024. godine


Mentor za pravosudni ispit, četvrtu godinu za redom, organizuje BESPLATNE onlajn pripreme za pravosudni ispit. Nastava se odvija putem platforme ZOOM i trajaće od 31. marta do 7. aprila, sa preko 12 sati predavanja.

Prijave su otvorene na sledećem linku do 30. marta: https://forms.gle/huV1K4Mnp5TzNkMe7 Nakon prijave dobićete mejl sa linkom nastave dan pre zakazanog prvog časa.

Tim Mentora za pravosudni ispit čine:

  • dr Nebojša Jerinić,
  • adv. Nenad Vojnović i
  • adv. Vukašin Jerinić (bivši sekretar pravosudnog ispita Ministarstva pravde).

Nastava je koncipirana tako da svim kandidatima uštedi značajnu energiju i vreme pri spremanju ispita pomoću mnoštva šema, skica, asocijacija i primera iz prakse. Prikupljena su sva pitanja, potpitanja i posebni materijali koje koriste ispitivači u ispitnim komisijama, tako da svi kandidati znaju na šta je potrebno posebno usmeriti pažnju. Naročito smo ponosni na preko 2000 kolega koje su učestvovale na našim pripremama i najviše ocene koje smo dobili.

Kompanija Paragraf Lex poklanja svim kolegama koje budu pohađale bilo koji paket nastave Mentora za pravosudni ispit, šest meseci BESPLATNOG korišćenja Paragraf Lex baze. Tu pogodnost možete aktivirati u periodu od šest meseci od pohađanja priprema.

Pozivamo vas da proverite kako ćemo vam pomoći u spremanju zvanično najtežeg ispita na svetu. Prijavite se već danas!


Izvor: Mentor za pravosudni ispit, 24.03.2024.