Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O AMBALAŽI I AMBALAŽNOM OTPADU: Rasprava će trajati do 12. marta 2020. godine


Odbor za privredu i finansije Vlade Republike Srbije, na sednici od 20. februara 2020. godine, usvojio je Zaključak sa Programom javne rasprave o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o ambalaži i ambalažnom otpadu.

Ministarstvo zaštite životne sredine poziva zainteresovane građane, kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta zakona i da daju svoje komentare, sugestije i predloge.

Javna rasprava sprovodi se do 12. marta 2020. godine.

Prezentovanje Nacrta zakona, biće održano u Beogradu, 03. marta 2020. godine u sali Privredne komore Srbije, Terazije 23, Beograd, sa početkom u 12,00 časova.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Ministarstvu zaštite životne sredine na Obrascu za komentare ili putem elektronske pošte na e-mail adresu: sekretarijat@ekologija.gov.rs ili poštom na adresu Ministarstvo zaštite životne sredine, Beograd, Omladinskih brigada 1, sa naznakom: "Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o ambalaži i ambalažnom otpadu".

Izvor: Vebsajt Ministarstvo zaštite životne sredine, 20.02.2020.
Naslov: Redakcija