Zastava Bosne i Hercegovine

ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVA PO TREĆEM JAVNOM POZIVU ZA KORIŠĆENJE BESPOVRATNIH SREDSTAVA U OKVIRU PROJEKTA ZA KONKURENTNU POLJOPRIVREDU PRODUŽEN DO 29. FEBRUARA 2024. GODINE


Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obaveštava sve zainteresovane da se produžava rok za podnošenje prijava po Trećem javnom pozivu za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstava u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu u 2023. godini do 29. februara 2024. godine.

Rok za prijavu po Trećem javnom pozivu, teče od 4. decembra 2023. godine, a odluka o dodatnom produženju roka doneta je kako bi se svim zainteresovanim licima izašlo u susret i omogućilo dodatno vreme za prikupljanje neophodne dokumentacije.

Prijave na onlajn platformi omogućene su u okviru softverskog rešenja Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije koje se nalazi na sajtu Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije i sajtu Uprave za agrarna plaćanja - Prijavite se.

Poziv je namenjen prvenstveno agregatorima, odnosno preduzetnicima, privrednim društvima i zemljoradničkim zadrugama koje proizvode ili vrše otkup primarnih poljoprivrednih proizvođača, prerađuju ih i plasiraju na tržište.


Izvor: Vebsajt Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, 23.01.2024.
Naslov: Redakcija