Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

NARODNA SKUPŠTINA RS: 24. jula 15. vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini - na dnevnom redu predlozi odluka o razrešenju i izboru članova Zdravstvenog saveta Srbije, Visokog saveta sudstva o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, izmena Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Republike Srbije, razmatranje liste kandidata za izbor jednog člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije


Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije sazvala je za petak, 24. jula 2015. godine novo, 15. vanredno zasedanje Narodne skupštine, na zahtev 224 narodna poslanika.

Na dnevnom redu sednice biće Predlog odluke o razrešenju člana Zdravstvenog saveta Srbije i Predlog odluke o izboru članova Zdravstvenog saveta Srbije, koje je podnela Vlada Srbije.

Na dnevnom redu biće i predlozi odluka Visokog saveta sudstva o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju.

Narodna skupština razmatraće i listu kandidata za izbor jednog člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, na period od pet godina, koji je podneo Odbor za kulturu i informisanje Narodne skupštine, kao i Predlog odluke o izmeni Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Republike Srbije, koji je podnela Poslanička grupa "Boris Tadić - Socijaldemokratska stranka, Zajedno za Srbiju, Zeleni Srbije".

Sednica će se održati u Domu Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu, sa početkom u 10 časova.

Izvor: Press služba Skupštine Srbije, 23.07.2015.