Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O PREDLOGU NACIONALNE STRATEGIJE ZA STVARANJE PODSTICAJNOG OKRUŽENJA ZA RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA U REPUBLICI SRBIJI OD 2015. DO 2019. GODINE: Rasprava će trajati do 14. avgusta 2015. godine


Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom pokrenuli su 23. jula 2015. godine javnu raspravu o Predlogu Nacionalne strategije za stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva u Republici Srbiji od 2015. do 2019. godine, koja će trajati do 14. avgusta.

Zainteresovanim građanima i stručnoj javnosti upućen je poziv da se uključe u ovu javnu raspravu konstruktivnim predlozima na tekst ovog strateškog dokumenta, pripadajućeg Akcionog plana i Plana praćenja sprovođenja i ocene uspešnosti strategije.

Predlozi se mogu dostaviti putem portala eUprave i imejlom u formi Obrasca za dostavljanje komentara na stefan.otasevic@civilnodrustvo.gov.rs i office@civilnodrustvo.gov.rs.

Takođe, to je moguće učiniti i redovnom poštom na adresu: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, Bulevar Mihajla Pupina 2, Novi Beograd, sa naznakom "Javna rasprava o Predlogu Nacionalne strategije za stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva u Republici Srbiji za period od 2015. do 2019. godine".

U okviru javne rasprave biće organizovana tri skupa na kojima će zainteresovana javnost u direktnom dijalogu biti u mogućnosti da uputi nadležnima svoje predloge za unapređenje strateškog dokumenta. Skupovi će biti održani u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, prema sledećem rasporedu:

- 29. jula u Beogradu (Klub poslanika, Tolstojeva 2, u 10 časova);

- 31. jula u Novom Sadu, (zgrada Vlade AP Vojvodine, Bulevar Mihajla Pupina 16, u 10 časova);

- 5. avgusta u Nišu (zgrada Gradskog veća Grada Niša, Nikole Pašića 24, u 11 časova).

Izvor: Press služba Vlade Srbije, 23.07.2015.