Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

NARODNA SKUPŠTINA: Usvojeni godišnji izveštaji o radu Državne revizorske institucije, Fiskalnog saveta i Komisije za zaštitu konkurencije


U Danu za glasanje, 21. juna, Narodna skupština usvojila je Izveštaj o radu Državne revizorske institucije za 2018. godinu, koji je podnela Državna revizorska institucija, sa Predlogom zaključka Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, Izveštaj o radu za 2018. godinu, koji je podneo Fiskalni savet, sa Predlogom zaključka Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava i Izveštaj o radu za 2018. godinu, koji je podnela Komisija za zaštitu konkurencije, sa Predlogom zaključka Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku.

U Danu za glasanje, Narodna skupština je odlučivala i o povredama Poslovnika na koje su ukazivali narodni poslanici tokom sednice i odlučila da ni u jednom slučaju odredbe Poslovnika nisu bile povređene.

Pošto je Narodna skupština obavila razmatranje i odlučivanje o svim tačkama dnevnog reda, predsednica Narodne skupštine Maja Gojković zaključila je Dvadeset četvrto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu.

Izvor: Vebsajt Narodna skupština, 21.06.2019.
Izvid iz vesti, Naslov: Redakcija