Zastava Bosne i Hercegovine

OKRUGLI STO: "IZAZOVI U SPROVOĐENJU AKCIONOG PLANA ZA SUZBIJANJE SIVE EKONOMIJE 2016-2017", 2. MARTA 2016. GODINE


Privredna komore Beograda, Centar za razvoj preduzetništva u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj organizuje okrugli sto na kome će se razmatrati: "Izazovi u sprovođenju Akcionog plana za suzbijanje sive ekonomije 2016-2017".

Okrugli sto će se održati u Privrednoj komori Beograda, ul. Kneza Miloša 12, u sredu 2. marta 2016. godine, u sali 6, na šestom spratu, sa početkom u 11 časova.

Fokus okruglog stola je deo Akcionog plana pod nazivom Unapređenje fiskalnog sistema – poseban cilj 2, koji se bavi stimulisanjem poštovanja propisa i podsticajima prevođenja sive ekonomije u legalne tokove.

Uvodničari na skupu će biti:

  • Dragana Ilić, koordinator Stručne grupe za sivu ekonomiju NALED
  • Katarina Obradović Jovanović, pomoćnik ministra privrede, Ministarstvo privrede Republike Srbije
  • Nataša Kovačević, pomoćnik ministra finansija, Ministarstvo finansija Republike Srbije
  • Lidija Stojanović, pomoćnik ministra trgovine, turizma i telekomunikacija –glavni tržišni inspektor, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije
  • Zoran Martinović, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Republike Srbije
  • Bojan Jocić, direktor Inspektorata za rad, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije.

Kontakt osoba za informisanjeje Maja Stošković, Centar za razvoj preduzetništva Privredne komore Beograda, telefon 011/2642-166, e-mail: mstoskovic@kombeg.org.rs, a prijavu učešća možete izvršiti telefonom ili putem on-line prijave.

Izvor: Vebsajt Privredne komore Beorgada, 23.02.2016.
Naslov: Redakcija