Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

GRAD BEOGRAD : Sednica Skupštine grada zakazana za 25. jul 2019. godine - Razmatranje predloga odluka o promeni Statuta Grada Beograda, i izmena Odluke o budžetu Grada Beograda za 2019. godinu


Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je 14. sednicu Skupštine grada za četvrtak 25. jul, s početkom u 10 časova.

Na dnevnom redu su Predlog odluke o promeni Statuta Grada Beograda, kao i Predlog izmena Odluke o budžetu Grada Beograda za 2019. godinu, uz paket finansijskih odluka koje prate rebalans budžeta.

Odbornici će se izjašnjavati i o predlozima planova detaljne i generalne regulacije i izmenama i dopunama planova za delove teritorija Zvezdare, Rakovice i Zemuna, a pred njima će se naći i brojni predlozi odluka za izradu novih planova, među kojima je, između ostalih, za izgradnju pešačko-biciklističke veze između Omladinskih brigada i Ade Ciganlije, s mostom preko Save, kao i za područja trase tunelske veze Savske i Dunavske padine.

Važna tačka dnevnog reda biće i Predlog odluke o finansiranju troškova četvrtog pokušaja biomedicinski potpomognutog oplođenja. Po skraćenom postupku odlučivaće se, između ostalog, o rešenjima o razrešenju i imenovanju direktora i v.d. direktora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd.

Izvor: Vebsajt Blic, 19.07.2019.
Naslov: Redakcija