Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O FINANSIRANJU I OBEZBEĐENJU FINANSIRANJA POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE: OD 10. DO 29. JULA 2014. GODINE


Na predlog Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, Odbor za privredu i finansije doneo je 9. jula 2014. godine odluku o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu zakona o finansiranju i obezbeđenju finansiranja poljoprivredne proizvodnje (zaključak 05 Broj: 011-7437/2014).

Javna rasprava o Nacrtu zakona o finansiranju i obezbeđenju finansiranja poljoprivredne proizvodnje sprovodiće se u periodu od 10. do 29. jula 2014. godine.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici organa i organizacija, poslovnih udruženja, privrednih subjekata, stručne javnosti, međunarodnih organizacija, kao i druga zainteresovana lica.

Pozivaju se učesnici u javnoj raspravi da svoje primedbe, predloge i sugestije, u vreme trajanja javne rasprave, dostave Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine, putem elektronske pošte na e-mail adresu: zakoni.rasprava@minpolj.gov.rs. tako što će popuniti prilog Primedbe i predlozi u vezi sa Nacrtom zakona koji je dat u nastavku ovog obaveštenja ili na adresu: Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

Izvor: Vebsajt Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, 22.7.2014.