Zastava Bosne i Hercegovine

KREIRAN SOFTVER ZA TURISTIČKE AGENCIJE KOJI AUTOMATIZUJE SVE PROCESE POSLOVANJA


TuristAgent je novi softver za turističke agencije koji smanjuje vreme utrošeno na birokratiju i obuhvata celokupno poslovanje turističke agencije. Služi kao baza podataka svih putnika, prodatih pojedinačnih i grupnih aranžmana, bilo kao organizatora ili posrednika.

Dugogodišnji turistički radnici, Armin Gicić i Haris Zenović, osnivači startapa Tourism Software Solutions, osmislili su pomenuti softver prevenstveno iz sopstvene potrebe da smanje vreme koje su svakodnevno provodili baveći se birokratijom. Tako su kreirali aplikaciju koja automatizuje procese u turizmu.

TuristAgent je prvi potpuni softver za turističke agencije. U njemu je automatizovano baš sve: kreiranje i slanje najave, primanje uplata, fiskalni računi, kreiranje vaučera, ugovora, unos u knjigu evidencije, dnevni pazar, presek smene, anketiranje putnika nakon putovanja, unošenje u CIS i eTuristu. Pored toga TuristAgent ima neverovatnu statistiku i jasan prikaz rada agencije. Softver pomaže i kod organizacije prodaje u narednom periodu, što dovodi do povećanja zarade.

Jednostavnost je ono što još karakteriše TuristAgent softver. Proces kreiranja usluge u TuristAgentu je osmišljen i kreiran na način da ne zahteva napredna znanja i veštine u korišćenju kompjutera, niti iziskuje posebnu opremu.

Švajcarska je kroz program Rising Starts pre tri meseca prepoznala i nagradila rad i ideju startupa Tourism Software Solutions.

Prvu verziju softvera koristi turistička agencija Ecco već dve godine. U toku je testiranje i razvoj TuristAgent 2.0 verzije, čiji će demo biti spreman početkom jula. Svako ko je zainteresovan može da se prijavi za besplatnu probu softvera, u trajanju od nekoliko meseci.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.


Izvor: Vebsajt RTV, 21.05.2024.