Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O TRANSPORTU OPASNE ROBE: Rasprava će trajati od 24. maja do 12. juna 2024. godine


U postupku pripreme Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o transportu opasne robe, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o transportu opasne robe (u daljem tekstu: Nacrt zakona), koji je sastavni deo ovog programa.

Javna rasprava o Nacrtu zakona sprovodi se u periodu od 24. maja do 12. juna 2024. godine.

Nacrt zakona sačinila je Radna grupa koja je obrazovana rešenjem ministra. Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici državnih organa i javnih službi, privredni subjekti, stručna javnost, kao i druga zainteresovana lica.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture putem pošte na adresu: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Nemanjina 22-26, Beograd ili elektronskim putem na e-mail adresu: tor@mgsi.gov.rs

Prezentacije i rasprave o Nacrtu zakona sprovešće se na okruglim stolovima, koje će organizovati Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, u gradovima Republike Srbije, i to po sledećem redosledu:

- Novi Sad (Privredna komora Vojvodine, Hajduk Veljkova 11, Novi Sad), 7. juna 2024. godine u 11:00 časova;

- Beograd (Privredna komora Srbije, Resavska 3-5, Beograd), 10. juna 2024. godine u 11:00 časova.

Po okončanju postupka javne rasprave Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi i sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona, koji će u roku od 15 dana od dana okončanja javne rasprave objaviti na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i na Portalu “eKonsultacije”.


Izvor: Vebsajt Ministarstva građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе, 22.05.2024.
Naslov: Redakcija