Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

OKRUGLI STO NA TEMU "RADNOPRAVNI IZAZOVI ZA POSLODAVCE" BIĆE ODRŽAN 29. NOVEMBRA 2018. GODINE: • Skup je namenjen privrednim subjektima koji se u toku svog poslovanja susreću sa problematikom radnih odnosa, a da pri tom nemaju visoko formalno pravno obrazovanje


U okviru aktivnosti za unapređenje poslovanja privrednih subjekata članica Privredne komore Srbije - Privredne komore Beograda, poziva zainteresovane da prisustvuju okruglom stolu na temu: “Radnopravni izazovi za poslodavce”.

Okrugli sto će se održati u četvrtak 29. novembra 2018. godine, sa početkom u 11 časova u poslovnoj zgradi Privredne komore Beogarada, ulica Kneza Miloša 12, sala 402 na IV spratu.

Skup je namenjen privrednim subjekatima koji se u toku svog poslovanja susreću sa problematikom radnih odnosa, a da pri tom nemaju visoko formalno pravno obrazovanje - administrativni radnici, poslovni sekretari, radnici u knjigovodstvenim agencijama.

Zakonodavac nameće poslodavcima različite obaveze koje pretpostavljaju poznavanje pravnog sistema u celini. Upoznajte se sa tumačenjima i praksom primene osnovnih radnopravnih instituta i postavite pitanja o nedoumicama koje imate u vezi radnih odnosa i drugih oblika radnog angažovanja, kako biste ispunili obaveze prema državi i zaposlenima uz veću efikasnost i pravnu sigurnost.

Panelisti na okruglom stolu će biti Tanja Marković, advokat i prof. dr Mario Reljanović.

Za dodatna pitanja i informacije vezane za održavanje skupa prijavu izvršitI putem telefona 2645-288, 064 8760 183 ili elektronske adrese lena.zecevic@pks.rs. Kontakt osoba je Lena Zečević, Sektor usluga Privredne komore Srbije - Privredne komore Beograda.

Izvor: Vebsajt Privredne komore Srbije, 21.11.2018.
Naslov: Redakcija