Zastava Bosne i Hercegovine

NARODNA SKUPŠTINA RS: Usvojen Zakon o klimatskim promenama


U Danu za glasanje, Narodna skupština usvojila je Zakon o klimatskim promenama, koji je podnela Vlada.

Većinom glasova narodnih poslanika usvojena je i Odluka o Programu zvanične statistike u periodu od 2021. do 2025. godine, koji je podnela Vlada i Odluka o izmenama Odluke o utvrđivanju sastava stalnih delegacija Narodne skupštine Republike Srbije u međunarodnim parlamentarnim institucijama, koji je podneo predsednik Narodne skupštine.

Narodni poslanici glasali su usvojili i Odluku o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Republike Srbije, sa ispravkom, koji je podnela Poslanička grupa "Aleksandar Vučić - za našu decu", Odluku o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Republike Srbije, koji je podnela Poslanička grupa SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (SPS) i Odluku o dopuni Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Republike Srbije, koji je podnela Poslanička grupa "STRANKA PRAVDE I POMIRENjA SPP - UJEDINjENA SELjAČKA STRANKA USS".

Pošto je Narodna skupština obavila raspravu i glasanje o svim tačkama dnevnog reda, predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić zaključio je Treću sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2021. godini.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine, 18.03.2021.
Izvod iz vesti, Naslov: Redakcija