Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE: Međunarodni dani razgovora sa Crnom Gorom, na kojima će građani dobiti besplatnu pravnu pomoć radi ostvarivanja prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, 28. novembra u Novom Sadu i 29. novembra 2017. godine u Beogradu


Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podseća osiguranike koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Crnoj Gori i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju, da se međunarodni dani razgovora održavaju:

  • 28. novembra 2017. godine u Novom Sadu, od 9 do 17.00 časova (prostorije RF PIO Filijale Novi Sad, Žitni trg 3) i
  • 29. novembra 2017. godine u Beogradu, od 9 do 17.00 časova (prostorije Službe I Filijale za grad Beograd na Novom Beogradu, Bulevar umetnosti 10).

Na ovim razgovorima će savetodavci iz crnogorskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Crne Gore.

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745.

Prilikom dolaska treba poneti svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

Izvor: Vebsajt Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, 17.11.2017.
Naslov: Redakcija