Zastava Bosne i Hercegovine

UREDBA O VRSTAMA USLUGA KOJE PRUŽA MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA I VISINI TAKSI ZA PRUŽENE USLUGE: Izrada registarske tablice za teške četvorocikle, putnička vozila, autobuse, trolejbuse i teretna vozila - duplikat (par) ubuduće će koštati 2.184 dinara


Izrada registarske tablice za teške četvorocikle, putnička vozila, autobuse, trolejbuse i teretna vozila - duplikat (par) ubuduće će koštati 2.184 dinara, dok će trošak za izradu registarske tablicu za priključno vozilo - duplikat (komad) iznositi 1.248 dinara.

Vlada Republike Srbije donela je Uredbu o dopuni Uredbe o vrstama usluga koje pruža Ministarstvo unutrašnjih poslova i visini taksi za pružene usluge ("Sl. glasnik RS", br. 80/2022).

U Uredbi inače piše da se pored taksi propisanih za usluge izdavanja javnih isprava, ličnih dokumenata i registarskih tablica, plaća i iznos koji predstavlja troškove njihove izrade.

Naknada za troškove izrade ovih registarskih tablica uplaćivaće se na račun Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca (980-333-07).

Uredba stupa na snagu 23. jula 2022. godine.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.

Izvor: Izvor: Vebsajt Nova ekonomija, Nevena Petaković, 19.07.2022.
Naslov: Redakcija