Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

MINISTARSTVO DRŽAVNE UPRAVE I LOKALNE SAMOUPRAVE: Izrađene Smernice za upotrebu društvenih mreža u organima državne uprave, organima teritorijalne autonomije i jedinicama lokalne samouprave. Javne konsultacije o ovom dokumentu traju do 2. decembra 2015. godine


Radi unapređenja komunikacije državnih organa sa javnosti izrađene su Smernice za upotrebu društvenih mreža u organima državne uprave, organima teritorijalne autonomije i jedinicama lokalne samouprave.

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave poziva zainteresovane da daju komentare i sugestije kako bi ovaj dokument bio unapređen, najkasnije do 2. decembra 2015. godine na marija.laganin@deu.gov.rs.

U izradi dokumenta učestvovali su predstavnici Direkcije za eUpravu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom, Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu i Kancelarije za evropske integracije.

Dokument Smernice za upotrebu društvenih mreža u organima državne uprave, organima teritorijalne autonomije i jedinicama lokalne samouprave možete preuzeti ovde.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, 18.11.2015.
Naslov: Redakcija