Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

OBUKA ADVOKATSKE KOMORE VOJVODINE "MEDIJACIJA I ADVOKATURA – ZASTUPANJE KLIJENATA U MEDIJACIJI" 21. I 22. SEPTEMBRA 2018. GODINE: Rok za prijavu 7. jul 2018. godine


Akademija AKV poziva da se prijavite i uzmete učešća na dvodnevnoj obuci: "Medijacija i advokatura – zastupanje klijenata u medijaciji" koja će biti održana 21. i 22. septembra 2018. godine u prostorijama Advokatske komore Vojvodine ul. Zmaj Jovina br. 20/I, a koja se, pod pokroviteljstvom Kraljevine Holandija, organizuje u saradnji sa Partneri za demokratske promene Srbija.

Ova dvodnevna obuka namenjena je advokatima i advokatskim pripravnicima koji se mogu naći u ulozi zastupnika svojih klijenata, pravnih i fizičkih lica u postupcima medijacije i ima za cilj unapređenje veština advokata za efikasno zastupanje svojih klijenata u procesima vansudskog rešavanja sporova.

Predavači:

  • Dragana Ćuk Milankov, psiholog, medijatorka,
  • Blažo Nedić, advokat, regionalni medijator Svetske banke i predsednik NUMS-a.

Prvog dana obuka će biti održana od 15:30 do 20:00h, a drugog od 9:00 do 13:00h.

Prijave slati najkasnije do 07. jula 2018. godine, na adresu akv.akademija@gmail.com, uz obavezno navođenje matičnog broja iz advokatske/pripravničke legitimacije.

Broj učesnika je ograničen na minimalno 16 i maksimalno 28 učesnika.

Prijave će se primati po redosledu prijavljivanja do maksimalnog broja od 28 učesnika.

Izvor: Vebsajt Advokatske komore Vojvodine, 18.06.2018.
Naslov: Redakcija