Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

Predstavljanje Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o stečaju 20. i 21. oktobra 2016. godine u Novom Sadu i Čačku


Ministarstvo privrede, u postupku pripreme zakona kojim se uređuje stečaj, sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o stečaju.

Privredna komora Srbije i Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, u okviru programa javne rasprave, organizuju okrugli sto na kome će biti prezentovana predložena rešenja i vođena rasprava o njima.

Okrugli sto će biti održan 20. oktobra 2016. godine, sa početkom u 11:00 sati, Privredna komora Vojvodine, Novi Sad, Hajduk Veljkova 11, velika sala.

Okruglom stolu će prisustvovati Dragan Ugrčić, i Milun Trivunac, pomoćnici ministra privrede i Danijela Vazura, direktor Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Kontakt: Zorica Radosavljević, T: 021 4803 774, E: zorica.radosavljevic@pkv.rs.

Privredna komora Srbije i Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Kraljevo, u okviru programa javne rasprave, organizuju okrugli sto na kome će biti prezentovana predložena rešenja i vođena rasprava o njima.

Okrugli sto će biti održan 21. oktobra 2016. godine, sa početkom u 11:00 sati, Sala Moravičkog upravnog okruga, Čačak, Župana Stracimira 6.

Okruglom stolu će prisustvovati Slobodan Jolović, načlelnik Moravičkog upravnog okruga, Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede, Dragan Ugrčić pomoćnik ministra privrede, Danijela Vazura, direktor Agencije za licenciranje stečajnih upravnika i Tijana Ljubisavljević, direktor Centra za stečaj u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika.

Kontakt: Goran Tanasković, T: 032 343 085, E: gor.tanaskovic@gmail.com.

Izvor: Vebsajt Privredne komore Srbije, 18.10.2016.
Naslov: Redakcija