Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

ODRŽANA ČETVRTA SEDNICA SKUPŠTINSKOG ODBORA ZA FINANSIJE, REPUBLIČKI BUDŽET I KONTROLU TROŠENJA JAVNIH SREDSTAVA: UTVRđEN PREDLOG ODLUKE O IZBORU PREDSEDNIKA I čLANOVA KOMISIJE ZA HARTIJE OD VREDNOSTI


Na četvrtoj sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 18. avgusta 2016. godine, članovi Odbora obavili su razgovor sa kandidatima za izbor predsednika i članova Komisije za hartije od vrednosti i utvrdili Predlog odluke o izboru predsednika i članova Komisije za hartije od vrednosti.

Nakon predstavljanja kandidata koje su predložile poslaničke grupe, članovi Odbora su izglasali Predlog odluke o izboru predsednika i članova Komisije za hartije od vrednosti. Za mesto predsednika Komisije predložen je Predrag Dedeić, a za članove Žarko Milićević, Vladisav Stanković, Mirjana Ivošević i Marko Janković.

Takođe, Odbor je razmatrao i prihvatio zahtev Svetlane Ražić, zaposlene u Upravi za javne nabavke, za dobijanje prethodne pisane saglasnosti za obavljanje dodatne plaćene aktivnosti.

Sednicom je predsedavala predsednica Odbora dr Aleksandra Tomić, a sednici su prisustvovali članovi i zamenici članova Odbora Žika Gojković, Dušan Bajatović, Momo Čolaković, Saša Radulović, Zoran Bojanić, Milan Lapčević, dr Milorad Mijatović, Goran Ćirić, Olivera Pešić, Ivan Manojlović, Arpad Fremond, Snežana Petrović i Radmilo Kostić.

Izvor: Press služba Narodne skupštine Republike Srbije, 18.08.2016.