Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O JAVNO-PRIVATNOM PARTNERSTVU I KONCESIJAMA: Produžen rok za slanje neobavezujućih ponuda u postupku davanja koncesije za finansiranje, razvoj, održavanje i upravljanje infrastrukturom aerodroma "Nikola Tesla" do 15. maja 2017. godine


Vlada Republike Srbije i Aerodrom "Nikola Tesla" objavili su 18. aprila 2017. godine obaveštenje o produženju rokova u postupku davanja koncesije za finansiranje, razvoj, održavanje i upravljanje infrastrukturom beogradske vazdušne luke.

Novi rok za slanje neobavezujućih ponuda za davanje koncesija za finansiranje, razvoj, održavanje i upravljanje infrastrukturom Aerodroma Nikola Tesla je 15. maj 2017. godine.

Rok za podnošenje obavezujućih ponuda ostao je nepromenjen, odnosno 75 kalendarskih dana od dana objavljivanja ponuđača koji su se kvalifikovali za učešće u fazi 2 na internet stranici Aerodroma "Nikola Tesla" i Portala javnih nabavki.

Javni poziv za davanje koncesija za Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, u trajanju od 25 godina, objavljen je 10. februara 2017. godine i ostali elementi tog poziva ostali su nepromenjeni.

Izvor: Vebsajt RTV, 18.04.2017.
Izvod iz vesti, Naslov: Redakcija