Zastava Bosne i Hercegovine

NA ZLATIBORU SE ODRŽAVA JUBILARNA XX ZIMSKA ŠKOLA EVROPSKOG PRAVA: Razmatraju se teme posvećene pregovorima o članstvu Srbije u EU, investicionim sporovima i aktuelnim pitanjima u praksi


U organizaciji Udruženja za evropsko pravo, na Zlatiboru se u periodu od 17. do 20. februara 2019. godine, održava jubilarna XX Zimska škola evropskog prava, koja je i ovog puta privukla učesnike čije je interesovanje usmereno ka evropskom pravu i njegovim tekovinama.

Pored razmatranja o pregovorima o članstvu Srbije u EU, koja je praktično stalna tema ovog savetovanja, razmatrane su i aktuelnosti vezane za promene Ustava Republike Srbije ("Sl. glasnik RS", br. 98/2006), ali i privredne teme od kojih se posebno izdvajaju stečajni postupak i arbitražno rešavanje investicionih sporova.

Među predavačima, pored rukovodioca škole, akademika prof. dr Radovana Vukadinovića, učestvuju brojni stručnjaci iz zemlje i inostranstva, i to ugledni profesori, sudije i rukovodioci javnih službi i većih privrednih subjekata.

Svim učesnicima namenjeni su sertifikati o pohađanju Zimske škole evropskog prava, a kompanija Paragraf je i ovog puta pokrovitelj Škole u vidu obezbeđivanja materijala za rad.


Izvor: Redakcija, 18.02.2019.