Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

ZAKAZANA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA: NA DNEVNOM REDU PREDLOZI PLANOVA REGULACIJE I IZMENA ODLUKE O ZADUżIVANJU RADI IZGRADNJE MOSTA ČUKARICA-NOVI BEOGRAD


Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za petak, 19. decembar, u 10 časova jedanaestu sednicu Skupštine grada Beograda. Na dnevnom redu naći će se Predlog plana detaljne regulacije područja između ulica Kružni put - Padina, Vojislava Ilića, Trogirske i Ignjata Joba na Voždovcu i Predlog plana detaljne regulacije naselja Grmovac u Zemunu. Odbornici će razmatrati i predloge odluka o izradi Plana detaljne regulacije za izgradnju MRS "Bežanija" sa gradskim gasovodnim priključkom, kao i o dopuni odluke o izradi Plana generalne regulacije za deo privredne zone Jakovo u opštini Surčin.

Odbornici Skupštine grada će u petak razmatrati i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o zaduženju Grada Beograda za realizaciju projekta izgradnje mosta preko Save, Čukarica - Novi Beograd, kao i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o zaduživanju - zaključenju Ugovora o kreditu između Grada Beograda i Evropske banke za obnovu i razvoj. Pred odbornicima će se naći i Predlog odluke o dopunama odluke o komunalnom redu.

Po skraćenom postupku, odbornici će razmatrati Predlog rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora JP "Hipodrom Beograd" i predloge rešenja o razrešenju i imenovanju članova upravnih, nadzornih i školskih odbora.

Izvor: Vebsajt grada Beograda, 17.12.2014.