Zastava Bosne i Hercegovine

PRAKTIČNI PRIMERI PRAVILNOG EVIDENTIRANJA PDV U SEF, NAJČEŠĆE GREŠKE U PRAKSI I ODGOVORI NA PITANJA, SA OSVRTOM NA NAJAVLJENE IZMENE ZEF: Paragraf organizuje vebinar 8. novembra 2023. godine


Kompanija Paragraf organizovaće, 8. novembra 2023. godine, vebinar na temu “Praktični primeri pravilnog evidentiranja PDV u SEF, najčešće greške u praksi i odgovori na pitanja, sa osvrtom na najavljene izmene ZEF”.

Koncept ovog vebinara je drugačiji od svih prethodnih, jer je on okrenut praktičnim pitanjima učesnika koji će svoja pitanja dostavljati zajedno sa prijavom za učešće. Paragrafova redakcija će obrađivati pristigla pitanja, klasifikovati ih, kao i objedinjavati više sličnih ili istovrsnih pitanja za koje važe isti principi i pravila. Predavači će se potruditi da na taj način odgovore na najveći broj pitanja i na takav interaktivan način učesnicima pruže instruktivna i konkretna rešenja i tumačenja.

Cilj nam je da ovim vebinarom razrešimo što je moguće više nedoumica u vezi sa primenom propisa o elektronskom fakturisanju i uputimo na njihov odnos sa PDV propisima.

Kroz primere iz prakse tumačićemo obaveze koje korisnici SEF imaju na osnovu Zakona i Pravilnika o elektronskom fakturisanju, te pokušati da razrešimo dileme u vezi sa pravilnim evidentiranjem PDV u SEF.

Vebinar je namenjen računovođama, poreskim savetnicima, kao i svim drugim licima koja u svom poslovanju koriste sistem elektronskog fakturisanja (SEF).

Predavači:

  • Tijana Smiljanić - odgovorni urednik stručnog časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor"
  • Aleksandar Vasić - dipl. ecc, računovođa, poreski savetnik

Detaljne informacije o vebinaru (način prijave, informacije u vezi sa kotizacijom i ostale korisne informacije) možete saznati na stranici “Praktični primeri pravilnog evidentiranja PDV u SEF, najčešće greške u praksi i odgovori na pitanja, sa osvrtom na najavljene izmene ZEF“.


Izvor: Redakcija Paragraf Lex, 17.10.2023.