Zastava Bosne i Hercegovine

NOVI ZAKONI O RAČUNOVODSTVU I O REVIZIJI UKLJUČUJUĆI NOVE MSFI I NAJNOVIJE IZMENE I DOPUNE ZAKONA O POREZU NA DODATU VREDNOST: Paragraf organizuje savetovanja u Beogradu - 29. oktobra, Nišu 30. oktobra 2019. godine


Narodna skupština usvojila je novi Zakon o računovodstvu ("Sl. glasnik RS", br. 73/2019), kao i novi Zakon o reviziji ("Sl. glasnik RS", br. 73/2019). Takođe, usvojen je i Zakon o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dodatu vrednost ("Sl. glasnik RS", br. 72/2019). Pored toga, uskoro se očekuje objavljivanje prevoda novih MSFI u vezi sa vrednovanjem prihoda, finansijskih instrumenata, lizinga i dr.

Navedeni propisi donose mnogo važnih novina koje se tiču velikog broja privrednih subjekata, pa je to osnovni razlog zašto kompanija Paragraf organizuje savetovanje na temu "Novi zakoni o računovodstvu i o reviziji uključujući nove MSFI i najnovije izmene i dopune Zakona o porezu na dodatu vrednost".

Savetovanje je namenjeno finansijskim direktorima, računovođama, revizorima, kao i svim drugim licima koja u svom poslovanju primenjuju poreske i računovodstvene propise.

Savetovanja će biti održana u :

  • Beogradu, 29. oktobra 2019. godine, u Sava Centru, ul. Milentija Popovića br. 9
  • Nišu, 30. oktobra 2019. godine, u hotelu Tami Resort, ul. Durmitorska prilaz br. 1.

Predavači:

  • Aleksandar Janjušević, Viši savetnik u Ministarstvu finansija, šef Odseka za računovodstvo i reviziju – Sektor za finansijski sistem
  • Aleksandar Milanović, Glavni i odgovorni urednik stručnog časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor"
  • Olica Pješčić, Pomoćnik Glavnog i odgovornog urednika stručnog časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor"
  • Dr Marina Protić, Odgovorni urednik stručnog časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor"

Detaljne informacije o savetovanju (teme, prijavu, informacije u vezi sa kotizacijom i ostale korisne informacije) preuzmite na stranici "Novi zakoni o računovodstvu i o reviziji uključujući nove MSFI i najnovije izmene i dopune Zakona o porezu na dodatu vrednost".

Izvor: Redakcija, 27.10.2019.