Zastava Bosne i Hercegovine

SVEČANO OTVORENO VIŠEDNEVNO SAVETOVANJE KOMPANIJE PARAGRAF U VRNJAČKOJ BANJI, OD 17. DO 20. SEPTEMBRA 2023. GODINE: Razmotren novi Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu


U organizaciji kompanije Paragraf, 17.09.2023. godine, svečano je otvoreno tradicionalno savetovanje pod nazivom "Novine i primena opštih i finansijskih propisa u javnom i u privatnom sektoru".

U skladu sa tim, Kompanija Paragraf je okupila predavače - eminentne stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom u praksi - predstavnike državnih organa, urednike stručnih časopisa "Budžetski instruktor", "Pravo u javnom sektoru", "Poresko-računovodstveni instruktor", "Pravo u privredi i pravosuđu", kao i ostale predavače, stručne saradnike i kompetentne autore koji sarađuju sa kompanijom Paragraf.

Savetovanju prisustvuje veliki broj učesnika iz javnog i privatnog sektora, a prvog dana savetovanja zajednička tema za javni i za privatni sektor je bio novi Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu("Sl. glasnik RS", br. 35/2023). Predavanje je održala Vera Božić Trefalt, stručnjak iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu.

U ponedeljak 18. septembra 2023. godine nastavlja se drugi dan savetovanja po planiranom programu.


Izvor: Redakcija Paragraf Lex, 17.9.2023.