Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

KONKURS ZA DODELU DOTACIJA ZA PODRŠKU KLASTERIMA U OBLASTI POSLOVNIH USLUGA POSREDOVANJA U PROMETU I ZAKUPU NEPOKRETNOSTI: KONKURS TRAJE DO 1. SEPTEMBRA 2015.GODINE


Cilj konkursa, koji traje do 1. septembra 2015. godine, je da podrži programe koje će realizovati udruženja koja su osnovana radi jačanja konkurentnosti poslovnih usluga, radi ostvarenja srednjoročnog cilja ovog ministarstva:

RAZVIJEN SEKTOR TRGOVINE I USLUGA U SKLADU SA ZAKONODAVSTVOM I POZITIVNOM PRAKSOM EU, UZ STABILNOST TRŽIŠTA I OPTIMALNI NIVO LIBERALIZACIJE CENA.

Programi udruženja mora da sadrže aktivnosti (1) edukacije posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti koja je u funkciji efikasnijeg poslovanja i kvalitetnije ponude usluga i (2) informisanja javnosti o poslovanju sa posrednicima nakon stupanja na snagu svih odredbi Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Finansira se najmanje jedan, a najviše tri programa. Jedno udruženje može podneti samo jedan predlog programa.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, Sektoru za trgovinu, usluge i politiku konkurencije, na e-mail adresu: slavica.djurdjevic@mtt.gov.rs ili ana.gemaljevic@mtt.gov.rs.

U periodu od 18. do 1. septembra 2015. godine, od 10 do 14 sati, informacije se mogu dobiti i na telefon: 011/311 04 70.

Izvor: Vebsajt Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, 17.08.2015.