Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

REBEC KONFERENCIJA: NOVE PERSPEKTIVE U RAZVOJU TRŽIŠTA NEKRETNINA: od 23. do 25. juna 2014. godine


Ovogodišnja, sedma po redu REBEC konferencija, održaće se od 23-25. juna u Poslovnom centru "Ušće".

REBEC je akronim od Real Estate Belgrade Exhibition & Conference. Ove godine programom predviđene aktivnosti održaće se na XVIII spratu (konferencijski prostor Wolf Theiss-a sa programom posvećenim javno privatnim partnerstvima), XIX spratu (konferencijski prostor SEEOFFICES-a sa programima posvećenim temama o nekretninama) i XXV spratu tj. na poslednjem spratu PC Ušće, gde će biti organizovan sajamsko-izložbeni deo REBEC-a. Sa XXV sprata se najbolje mogu ukazati "Nove perspektive", što je i ovogodišnji slogan REBEC događaja.

Pripremljeni paneli predstaviće sve aktuelne teme iz Srbije ali i regiona. Pored već standardnih tema u vezi sa razvojem kancelarijskih i šoping projekata, nezaobilazne teme biće posvećene razvoju logistike i investicijama uopšte. Posebno istaknuta tema biće posvećena rešenjima u oblasti loših bankarskih plasmana.

Ove godine, po prvi put, REBEC će, između ostalih, ponuditi četiri teme/panela sa reprezentativnim govornicima iz regiona sa tržišta Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Posebno značajni biće panel o regionalnoj saradnji kompanija koje sa bave razvojem nekretnina na ovim tržištima, panel posvećen poreskim temama u regionu i Srbiji, temama u vezi sa sličnostima i različitostima pravne regulative na ova četiri tržišta i na kraju, panel posvećen temama u vezi sa standardima procenjivanja na tržištima iz regiona.

Na ovogodišnjem REBEC-u, jedan od govornika ispred kompanije Paragraf biće i Aleksandar Milanović, Urednik za fiskalni sistem stručnog časopisa Poresko-računovodstveni instruktor, na panelu "Poreska politika u Srbiji i regionu" 23. juna 2014. godine u 14:00 - 15:00h.

Detalje o konferenciji možete pogledati na REBEC sajtu www.rebec.rs (ONLINE), a posebno na strani: http://www.rebec.rs/program.php?l=rs (ONLINE).

Za pretplatnike kompanije Paragraf odobren je popust od 10% na kotizaciju do 20. juna 2014.

Svi koji se odluče da budu ovogodišnji posetioci REBEC događaja i obezbede sebi popust, mogu kontaktirati organizatore na e-mail office@rebec.rs ili conference@rebec.rs, posle čega će, po uputstvima organizatora, moći da obezbede navedeni popust.

Izvor: Redakcija, 17.6.2014