Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O PREDLOGU PRAVILNIKA O BEZBEDNOSTI DEČJIH IGRALIŠTA 21. MAJA U NIŠU I 24. MAJA 2018. GODINE U KRAGUJEVCU


U Ministarstvu privrede u toku je izrada novog tehničkog propisa u cilju regulisanja oblasti bezbednosti dečjih igrališta. Predlogom pravilnika o bezbednosti dečjih igrališta su jasno definisani bitni zahtevi za zaštitu zdravlja i bezbednosti koji se odnose na potrebne površine i opremu za javna dečja igrališta, kao i drugi zahtevi i uslovi koji moraju biti ispunjeni za postavljanje i kontrole u upotrebi dečjih igrališta.

Tim povodom, Ministarstvo privrede u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, organizuje javnu raspravu o Predlogu pravilnika o bezbednosti dečjih igrališta.

Rasprava će biti održana 21. maja 2018. godine u Nišu, sa početkom u 11 časova, PKS - RPK Niš, Dobrička 2.

Sve primedbe, sugestije i predlozi mogu se dostaviti prilikom učešća na javnoj raspravi i/ili nakon javne rasprave na imejl adresu anita.stupar@privreda.gov.rs. Prisustvo na javnoj raspravi potrebno je potvrditi na imejl ana.dimitrijevic@pks.rs.

Rasprava će biti održana 24. maja 2018. godine u Kragujevcu, sa početkom u 10 časova, PKS- RPK Kragujevac, Dr Zorana Đinđića 10/ 5.

Kontakt osoba Dubravka Marković. Telefon: 034 33 53 51, email: dubravka.markovic@pks.rs.

Izvor: Vebsajt Privredne komore Srbije, 17.05.2018.
Naslov: Redakcija