Zastava Bosne i Hercegovine

ER SRBIJA: Moguća besplatna promena datuma putovanja do kraja godine


Putnici nacionalne avio-kompanije Er Srrbija do kraja godine imaće mogućnost besplatne promene datuma putovanja, saopštila je danas ta kompanija.

Kako navode, razlog je promenljiva epidemiološka situacije koja dovodi do ograničenja u putovanjima, a ova pogodnost biće dostupna svima koji avio-karte kupe do 31. decembra 2021. godine. Promotivna akcija obuhvata sve destinacije u mreži srpske nacionalne avio-kompanije, osim Njujorka, i važi za putovanja do 31. decembra 2021. godine.

„Situacija je i dalje veoma promenljiva po pitanju ograničenja putovanja, zbog čega je fleksibilnost jedna od ključnih stavki prilikom rezervacije letova. Stavljajući potrebe naših putnika na prvo mesto, odlučili smo da produžimo ovu akciju i tako im omogućimo da rasterećenije pristupaju planiranju putovanja i tokom predstojeće sezone. Pored toga, u narednom periodu počinjemo sa testiranjem IATA digitalnog pasoša, mobilne aplikacije koja će pomoći putnicima da lako i bezbedno organizuju putovanje u skladu sa zahtevima država, koji se tiču testiranja na COVID-19 ili vakcinacije“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Promotivna akcija Er Srbije, kako dodaju u saopštenju, omogućava putnicima da, bez naplate penala, promene datum leta neograničen broj puta, i to u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja.

„Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene sledeće dostupne tarife“, ističu iz Er Srbije.

Izvor: Vebsajt Danas, 17.03.2021.