Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNE KONSULTACIJE O PREDLOGU PRAVILNIKA O ZAHTEVIMA ZA UREĐAJE I PROGRAMSKU PODRŠKU ZA ZAKONITO PRESRETANJE ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJA I ZADRŽAVANJE PODATAKA O ELEKTRONSKIM KOMUNIKACIJAMA


Pravna baza Paragraf Lex

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija poziva stručnu i širu javnost da u okviru javnih konsultacija da svoje mišljenje o Predlogu pravilnika o zahtevima za uređaje i programsku podršku za zakonito presretanje elektronskih komunikacija i zadržavanje podataka o elektronskim komunikacijama.

Javne konsultacije o Predlogu pravilnika o zahtevima za uređaje i programsku podršku za zakonito presretanje elektronskih komunikacija i zadržavanje podataka o elektronskim komunikacijama će trajati od 13. februara do 4. marta 2015. godine.

Komentare i sugestije u vezi sa predmetom javnih konsultacija svi zainteresovani mogu dostaviti:

 - na e-mail adresu: vladana.radisavljevic@mtt.gov.rs

 - faksom na broj: 011 2020 066

 - poštom na adresu: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd (sa naznakom „Javne konsultacije – Predlog pravilnika o zahtevima za uređaje i programsku podršku za zakonito presretanje elektronskih komunikacija i zadržavanje podataka o elektronskim komunikacijama”)

Izvor: Vebsajt Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, 13.2.2015.