Zastava Bosne i Hercegovine

INFORMATIVNI SEMINAR "TREĆA FAZA SPROVOĐENJA ZAKONA O OZAKONJENJU OBJEKATA" 27. NOVEMBRA 2017. GODINE


Udruženje za vanredne situacije Republike Srbije uz stručnu podršku Ministarstva građevinarstva saobraćaja i infrastrukture organizuje jednodnevni informativni seminar pod nazivom: "Treća faza sprovođenja Zakona o ozakonjenju objekata".

Nakon završenog popisa nezakonito izgrađenih objekata u Republici Srbiji i donošenja inspekcijskih rešenja o rušenju kojima su po službenoj dužnosti započeti postupci ozakonjenja za popisane objekte, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture krenulo je u treću fazu sprovođenja Zakona o ozakonjenju objekata ("Sl. glasnik RS", br. 96/2015) - kontrolu donošenja rešenja o ozakonjenju objekata.

Shodno tome Udruženje za vanredne situacije odlučilo je da sa predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture organizuje jednodnevni informativni seminar u cilju efikasnijeg sprovođenja treće faze ozakonjenja.

Seminar će se održati u ponedeljak, 27.11.2017. godine u hotelu "Palace" u Beogradu, ul. Topličin venac 23, od 10:00 do 15:00 časova.

Predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture će se truditi da kroz interaktivnu komunikaciju sa učesnicima na seminaru reše sve nedoumice u vezi sa trećom fazom ozakonjenja u cilju što efikasnijeg daljeg sprovođenja Zakona.

Ciljna grupa:

Opštine, lokalne samouprave, vlasnici i korisnici poslovnih i javnih objekata, svi građani koji bi da se informišu o legalizaciji objekata, pravnici, projektanti, građevinski- finansijski i drugi stručnjaci u javnim preduzećima, opštinama, gradovima, javnim ustanovama, firmama investitorima, bankama i drugim oblicima organizovanja.

Predavači na seminaru su predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture:

  • Darinka Đuran -pomoćnik ministra u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
  • Vladan Dorić i
  • Aleksandar Seizović

Koordinator organizacije: Jovana Batanski, 021/65-26-715, e-mail: vansituacijers@gmail.com.

Zbog ograničenog broja učesnika zainteresovani se mole da pošalju prijavu u što kraćem roku.

Izvor: Vebsajt Inženjerske komore Srbije, 15.11.2017.
Naslov. Redakcija