Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

TRIBINA “ZAHTEV ZA ZAŠTITU ZAKONITOSTI U PRAKSI VRHOVNOG KASACIONOG SUDA” BIĆE ODRŽANA U SREDU 31.10.2018. GODINE U 19:00 ČASOVA: Cilj tribine je upoznavanje članstva AKV i stručne javnosti sa Zahtevom za zaštitu zakonitosti kao vanrednim pravnim lekom odbrane u praksi Vrhovnog kasacionog suda sa posebnim akcentom na razloge za odbačaj kako bi se isti u praksi izbegli i ishodovalo meritorno odlučivanje u što više slučajeva


Akademija Advokatske komore Vojvodine poziva sve zainteresovane na tribinu na temu: “Zahtev za zaštitu zakonitosti u praksi Vrhovnog kasacinog suda” koja će biti održana u sredu 31.10.2018. godine u 19:00 časova u prostorijama Advokatske komore Vojvodine, u Novom Sadu, ul. Zmaj Jovina br. 20/I.

Cilj tribine je upoznavanje članstva AKV i stručne javnosti sa Zahtevom za zaštitu zakonitosti kao vanrednim pravnim lekom odbrane u praksi Vrhovnog kasacionog suda sa posebnim akcentom na razloge za odbačaj kako bi se isti u praksi izbegli i ishodovalo meritorno odlučivanje u što više slučajeva.

O temi će, kao uvodničari, govoriti:

- Bata Cvetković, sudija Vrhovnog kasacinog suda

- Vesko Krstajić, sudija Vrhovnog kasacinog suda,

Moderator: Vladimir Đurđević, advokat u Novom Sadu i član Veća predavača Akademije Advokatske komore Vojvodine.

Izvor: Vebsajt Advokatske komore Vojvodine, 16.10.2018.
Naslov: Redakcija