Zastava Bosne i Hercegovine

KOMUNALNA MILICIJA U BEOGRADU NAPRAVILA NALOGE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Građani se najviše žale na nepropisno parkiranje i na buku u ugostiteljskim objektima i stanovima


Komunalna milicija u Beogradu napravila je, pored sajta, i naloge na društvenim mrežama da bi građani u realnom vremenu mogli da prikažu svoje probleme i upute prijave, kaže za RTS pomoćnik direktora Komunalne milicije Beograda Ranko Šekularac.

Komunalna milicija odnedavno pomaže i ako im se obratite preko društvenih mreža.

Pomoćnik direktora Komunalne milicije Beograda Ranko Šekularac rekao je u Beogradskoj hronici da su se trudili da uspostave komunikaciju sa građanima i da čuju od njih šta su problemi.

"Napravili smo portal Komunalne milicije, gde već dva meseca primamo prijave i brže reagujemo po njima, ali smo otvorili i nalog na Tviteru, Fejsbuku i Instagramu da nam sugrađani u realnom vremenu prikazuju svoje probleme i upućuju prijave, gde mi reagujemo najbrže što možemo", rekao je Šekularac.

Najviše se, kaže, žale na nepropisno parkiranje i na buku u ugostiteljskim objektima i stanovima.

Što se tiče brzine reakcije, napominje da to zavisi od dela grada i vrste problema, i koliko raspoloživih patrola imaju na terenu.

"Mislim da nam desetak minuta treba najviše da izađemo na ovu vrstu prijave, pogotovo ako se radi o centralnom gadskom jezgru", ističe Šekularac.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.

Izvor: Vebsajt RTS, 16.06.2022.
Naslov: Redakcija