Zastava Bosne i Hercegovine

DODELJENI SERTIFIKATI ZA USPEŠNO IZVEDENU OBUKU STUDENATA EKONOMSKOG FAKULTETA U BEOGRADU ZA RAD SA PRAVNOM BAZOM "PARAGRAF LEX"


U Profesorskoj Sali, 13. juna 2019 godine, održana je svečana dodela Paragraf Lex sertifikata studentima Ekonomskog fakulteta u Beogradu koji su obuku za rad sa elektronskom pravnom bazom Paragraf Lex pohađali i uspešno okončali u akademskoj 2019/20. godini. Izabranim studentima su takođe podeljeni kao pokloni licence za program i tablet.

Svečanoj dodeli prisustvovali su generalni direktor kompanije Paragraf, Bratislav Milovanović, prof. dr Dragan Lončar, prodekan za saradnju sa privredom Ekonomskog fakulteta, kao i Filip Grujić, asistent za odnose sa kompanijama i studentsku praksu i sertifikovani predavač i Jelena Šapić, event menadžer kompanije Paragraf.

Nakon uspešne prve generacije polaznika obuke, saradnja sa kompanijom Paragraf se nastavlja i obuke rada u programu Paragraf Lex će ponovo biti održane u jesenjem semestru, od oktobra 2019. godine i svi zainteresovani studenti imaće priliku da se prijave.

Izvor: Vebsajt Ekonomskog fakulteta, 14.06.2019.