Zastava Bosne i Hercegovine

PRAVILNIK O PENZIONERSKOJ KARTICI: Poziv za privrednike koji žele da nude popuste preko Penzionerskih kartica


Na sajtu PIO fonda otvorena je stranica na kojoj mogu da se prijave privredni subjekti koji žele da omoguće popuste za svoje proizvode i usluge i druge pogodnosti putem penzionerskih kartica.

Izdavanje Penzionerskih kartica je u nadležnosti Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i svaki penzioner i korisnik ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja koji je zainteresovan za izdavanje Penzionerske kartice, može podneti zahtev i dobiće karticu, koja će se koristiti za dokazivanje statusa korisnika prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja.

One će se koristiti i za ostvarivanje pogodnosti (popust, poklon i drugo) pri plaćanju roba i usluga i prikupljanje bodova radi ostvarivanja dodatnih pogodnosti, navodi se na sajtu PIO fonda.

Primena Penzionerskih kartica biće omogućena penzionerima od 1. oktobra 2023. godine.

Svi zainteresovani privredni subjekti mogu da popune kontakt formu na sajtu, sa osnovnim podacima, nakon čega će ih PIO fond kontaktirali i pripremiti sporazume o saradnji.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.

Izvor: Vebsajt Biznis, 15.03.2023.
Naslov: Redakcija