Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

NARODNA SKUPŠTINA RS: 17. MARTA 2016. GODINE SEDNICE ODBORA ZA ODBRANU I UNUTRAšNJE POSLOVE I ODBORA ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA I RAVNOPRAVNOST POLOVA - RAZMATRANJE PREDLOGA PREGOVARAčKE POZICIJE ZA POGLAVLJE 23


42. sednica Odbora za ljudska i manjinska prava biće održana 17. marta 2016. godine, sa početkom u 12.00 časova, u sali na prvom spratu.

 Dnevni red :

1. Razmatranje Predloga pregovaračke pozicije Republike Srbije u okviru Međuvladine konferencije o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji za Poglavlje 23 "Pravosuđe i osnovna prava", koji je dostavila Vlada.

Napomena: Sednica će biti zatvorena za javnost u skladu sa tačkom 5. stav 1. Odluke o postupku razmatranja predloga pregovaračke pozicije u procesu pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji.

54. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove biće održana 17. marta 2016. godine, sa početkom u 10.00 časova, u sali na prvom spratu.

Dnevni red:

1. Razmatranje Predloga pregovaračke pozicije Republike Srbije za Međuvladinu konferenciju o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji za poglavlje 23 – Pravosuđe i osnovna prava, koji je dostavila Vlada.

NAPOMENA: Sednica će biti zatvorena za javnost u skladu sa tačkom 5. stav 1. Odluke o postupku razmatranja predloga pregovaračke pozicije u procesu pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji.

Izvor: Press služba Skupštine Srbije, 16.03.2016.
Naslov: Redakcija