Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O OPŠTOJ BEZBEDNOSTI PROIZVODA: Rasprava će trajati do 2. novembra 2023. godine


Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine obaveštava javnost da u periodu do 2. novembra 2023. godine sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o opštoj bezbednosti proizvoda.

Javnu raspravu o Nacrtu zakona, organizovaće Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine u formi okruglog stola, koji će se održati 24. oktobra 2023. godine sa početkom u 12:00 časova u Privrednoj komori Srbije, I sala (Velika sala u prizemlju), Beograd, ul. Resavska br. 13-15.

Učesnici javne rasprave su predstavnici državnih organa i organizacija, predstavnici zainteresovanih privrednih subjekata, drugih zainteresovanih organizacija, pravnih i fizičkih lica i drugih zainteresovanih strana.

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine poziva sve zainteresovane strane da uzmu učešće u javnoj raspravi i da svoje primedbe, predloge i sugestije dostave putem elektronske pošte na adresu: kabinet@must.gov.rs ili pisanim putem na adresu: Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd, sa naznakom “Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o opštoj bezbednosti proizvoda”.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se na obrascu koji se može preuzeti uz tekst Nacrta zakona.


Izvor: Vebsajt eKonsultacije, 13.10.2023.
Naslov: Redakcija