Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

OMOGUĆENA REGISTRACIJA LICENCIRANIH PROCENITELJA ZA KORIŠĆENJE SERVISA EŠALTER I EKATASTAR


Republički geodetski zavod obezbedio je funkcionalnosti koje će licenciranim proceniteljima omogućiti podnošenje zahteva putem servisa eŠalter i pretraživanje baze podataka katastra nepokretnosti i uvid u prošireni set podataka putem servisa eKatastar.

Putem eŠaltera licenciranim proceniteljima biće omogućeno podnošenje zahteva za izdavanje kopije plana parcele i uverenja.

Za uključenje u digitalnu komunikaciju putem servisa eŠalter potrebno je na adresu esalter@rgz.gov.rs dostaviti zahtev elektronski potpisan. Obrazac-Zahtev za registraciju na servis eŠalter.

Republički geodetski zavod po službenoj dužnosti izvršiće uvid u Imenik licenciranih procenitelja koji vodi Ministarstvo finansija - javno dostupan na sajtu za potrebe izrade Ugovora o pristupanju servisu eŠalter.

Za registraciju na servis eKatastar potrebno je popuniti Ugovor (Ugovor o pristupu podacima katastra nepokretnosti putem eKatastra) a zatim 4 potpisana primerka dostaviti na potpis na adresu Beograd, Bulevar vojvode Mišića 39.

Preuzmite:

Izvor: Vebsajt RGZ, 07.09.2020.
Naslov: Redakcija