Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O HIDROGRAFSKOJ DELATNOSTI: Rasprava će trajati do 30. septembra 2019. godine


U postupku pripreme Nacrta zakona o hidrografskoj delatnosti, kojim se uređuje način i uslovi za obavljanje hidrografske delatnosti u cilju hidrografsko-navigacionog obezbeđenja plovidbe na unutrašnjim vodnim putevima, zaštite ljudskih života i imovine na unutrašnjim vodnim putevima, istraživanja u svrhu upravljanja resursima unutrašnjih vodnih puteva, kao i zaštite životne sredine, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o hidrografskoj delatnosti.

 Javna rasprava o Nacrtu zakona sprovešće se u periodu do 30. septembra 2019. godine.

 Javnu raspravu o Nacrtu zakona organizovaće Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u vidu prezentacija i konsultacija koje će se održati u Beogradu, u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu, ul. Terazije br. 23, II sprat, dana 16. septembra 2019. godine od 11,00 do 12,15 časova i u Novom Sadu u Privrednoj komori Vojvodine, ul. Hajduk Veljkova 11, dana 24. septembra 2019. godine od 10,00 do 11,00 časova.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici državnih organa, javnih službi, privredni subjekti, stručna javnost i drugi zainteresovani učesnici.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Beograd, Nemanjina 22-26, poštom ili na e-mail adresu: veljko.kovacevic@mgsi.gov.rs sa naznakom "Javna rasprava o Nacrtu zakona o hidrografskoj delatnosti".

Izvor: Vebsajt Ministarstva građevinarstva, 06.09.2019.
Naslov: Redakcija