Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

INVESTICIONI FORUM "BEOGRADSKI INVESTICIONI DANI" 21. I 22. SEPTEMBRA 2015. GODINE: PREDSTAVLJANJE PROJEKATA IZ OBLASTI INFRASTRUKTURE, "GRINFILD" INVESTICIJE I GRADSKA PREDUZEćA U PROCESU PRIVATIZACIJE


U Beogradu će 21. i 22. septembra 2015. godine prvi put biti organizovan investicioni forum pod nazivom "Beogradski investicioni dani", koji će okupiti privrednike iz Evrope, Rusije, centralne Azije, Turske i Kine, najavljeno je u Skupštini grada Beograda.

Pomoćnik gradonačelnika, Borko Milosavljević, najavio je da će Beograd predstaviti tri grupe projekata - iz oblasti infrastrukture, koji će biti finansirani javno-privatnim partnerstvom, drugi se odnose na "grinfild" investicije i treći u okviru koga će predstaviti gradska preduzeća u procesu privatizacije.

Investicioni forum će biti organizovan u okviru godišnjeg programa "Beogradski investicioni dani", koje sprovodi grad Beograd, Privredna komora Beograda i CEDEF.

Predsednik Privredne komore Beograda, Milivoje Miletić, najavio je da će ta poslovna asocijacija predstaviti oko 50 projekata za koje veruje da će privući pažnju investitora, a koji su dogovoreni u saradnji sa preduzećima iz te komore i uglavnom su iz oblasti građevine, ekologije, industrije i poljoprivrede.

Izvor: Vebsajt Tanjug, 15.06.2015.