Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

ZAKLJUČENO DRUGO VANREDNO ZASEDANJE NARODNE SKUPŠTINE RS U 2014. GODINI: USVOJENI NOVI ZAKONI O ZAšTITI POTROšAčA, O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ELEKTRONSKIM KOMUNIKACIJAMA, O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O POšTANSKIM USLUGAMA I O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PUTNIM ISPRAVAMA


U Danu za glasanje, 13. juna, Narodna skupština je, većinom glasova narodnih poslanika, usvojila Predlog zakona o zaštiti potrošača, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o elektronskim komunikacijama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poštanskim uslugama i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o putnim ispravama.

U danu za glasanje Narodna skupština je većinom glasova usvojila i Predlog odluke o usvajanju Godišnjeg plana upotrebe Vojske Srbije i drugih snaga odbrane u multinacionalnim operacijama u 2014. godini i Predlog odluke o učešću pripadnika Vojske Srbije u multinacionalnim operacijama u 2014. godini.

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković zaključila je Drugo vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u 2014. godini.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije,